За нас

За нас

Здравейте! Моето име е Лина Андреас и заедно със съпруга ми Мартин ви представяме Baba's Soapery.

 

Нашата история в България започна през 2015 година, когато решихме да напуснем работните си места в Лондон и да последваме един по-бавен начин на живот. За нас изработването на ръчна натурална козметика се зароди от обичта ни към природата, проектите тип направи-си-сам и идеята ни да изненадаме гостите на сватбата ни с индивидуални ръчно изработени подаръчета. Ами, подаръците ни бяха голям хит, и нашето сапунено пътешествие започна от там.

 

Baba's Soapery се зароди от желанието ни да изучим и споделим традиционния занаят на изработването на сапун. Вдъхновихме се от семплите, но същевременно ефективни и галещи кожата рецепти, които бабите ни забъркваха в кухните си. Нашата цел е да предложим изцяло натурални луксозни алтернативи на бабиния сапун, изработени ръчно с енергия и колорит.

 

За нас е важно да създаваме продукти, които са етични, благотворни и с минимален екологичен отпечатък. Всички наши продукти са веган и са формулирани без жестокост към животните; не използваме палмово масло в сапуните ни, и отпечатваме опаковките ни на рециклиран картон с нетоксично мастило. Нашата козметика не съдържа парабени, фталати, силикони или синтетични пенители, и съдържа максимално щастие.

 

От самото начало една от целите ни беше да даряваме обратно на нашето общество. Грижата за възрастните хора в България и подпомагането на застаряващото й население е тема, която винаги е била близка до сърцата ни. Горди сме да подкрепяме ценната работа на българската благотворителна организация BCause и техния фонд Нашите родители - те осигуряват социални и здравни грижи на самотноживеещи възрастни хора в отдалечени райони. Когато закупувате нашите продукти, ние даряваме 5% от продажбата директно на фонда, като по този начин помагаме на много възрастни българи да водят един по-достоен и свързан живот.

 

Надяваме се да обикнете творенията ни! Можете да разгледате нашите серии тук. Също, ще се радваме да се свържете с нас, ако имате каквито и да е въпроси за продуктите ни.