За нас

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

 

Нашата цел е да ти предложим чисти натурални продукти, ръчно изработени по традиционни занаятчийски методи, с грижовно подбрани съставки и ухание на природа. Избираме чисти растителни масла, които майсторски комбинираме в различни формули, за да зарадваме кожата и сетивата ти. Всички наши продукти са изцяло веган, изработени са без палмово масло и са опаковани по устойчив и природосъобразен начин.

 

Вярваме в достойния ръчен и интелектуален труд; всички наши продукти са направени на ръка и са произведени по собствени рецепти. Изработваме продуктите ни в малки партиди, което ни позволява да контролираме качеството и да подсигурим максимална свежест на крайния продукт и на деликатните растителни съставки в него.

 

Избираме да работим с местни продукти и производители, когато е приложимо, и внимателно подбираме опаковките, в които да обгърнем нашите продукти. Целта ни е да изпращаме продуктите си към теб с минимално количество отпадък, и да ти предоставим единствено рециклируеми или компостируеми опаковки, като не прехвърляме върху теб нашата екологична отговорност.

 

И не на последно място, при продажбата на всеки наш продукт ние даряваме процент от стойността му в помощ на възрастни хора от най-бедния район на България. Нашата марка подкрепя Проект Северозапад – благотворителна организация с мисията да помага на хората от северозападния край да живеят достойно, независимо и с перспективи за развитие.

 

 

 

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

 

Безкомпромисно качество

 

Минимализъм във формулите и опаковките

 

Устойчивост в производството и снабдяването

 

Прозрачност на процесите

 

Добрина и човешко отношение

 

 

 

ЗА СЪЗДАТЕЛКАТА

 

Казвам се Лина Андреас, създателка на марката и козметичен формулатор. Занимавам се с производство на натурални сапуни и козметика от 2016 година, първоначално вдъхновена от изработването на ръчни подаръци за гостите на сватбата ни. Също така съм трето поколение сапунджия и вероятно занаятът сам ме призова.

 

През 2019 година се дипломирах като формулатор на органична козметика към акредитираното британско училище Formula Botanica. Образованието задълбочи познанията ми в сферата на природните съставки и щадящите методи за усвояването им в козметични продукти.

 

Подкрепям минимализма и семплия, осъзнат начин на живот без ненужно разхищение на ресурси. Вярвам в социалното равенство и че доброто се намира във всеки човек.