Алуминиева кутийка 50мл - с дефекти

  • Колекция: Аксесоари
  • Кат. номер: ALU-T50
Цена: 1,00 лв. 0,50 лв.
+ -
Моля, изберете:

Както знаеш, държим на екосъобразността във всяка стъпка от производството ни. Понякога ни се налага да преетикетираме нашите травел кутийки, след което част от тях губят търговски вид и няма как да ги използваме за регулярните ни продукти. И понеже не желаем да ги пратим директно в коша за рециклиране, ти предлагаме да си закупиш на намалена цена.

 

Кутийките са с вместимост 50мл и се затварят плътно. Подходящи са за всякаква домашна козметика, като кутийка за бижута, монети и други ценности, или за организиране на бюрото ти. Дефектите им са обезцветяване на капачето, липса на уплътнителна подложка, леки надрасквания или очуквания по корпуса им. Надяваме се да ти бъдем полезни!

Състав
Доставка
Кауза
Допълнителна информация
Състав

Материал: алуминий

Доставка

Изпращаме всички поръчки в рамките на 2 работни дни.

 

Можеш да заплатиш поръчката си предварително с карта, при получаване от куриера с наложен платеж или по банков път.

 

Доставяме с куриерски фирми Спиди и Еконт - при завършване на поръчката ще имаш възможност да видиш цените на доставка, да избереш коя фирма предпочиташ и да посочиш удобен за теб офис на куриер или адрес за доставка.

 

При поръчка на стойност над 50лв. доставката е безплатна!

 

Опаковаме пратките си единствено с рециклируеми материали - в картонени кутии или кашони, уплътнени с хартия и залепени с хартиено тиксо. Не използваме куриерски пликчета.

Кауза

За всеки продаден продукт даряваме процент от стойността му в помощ на възрастни хора от най-бедния район на България. Работим с благотворителната организация Проект Северозапад, която осигурява грижа в дома, доставка на храна и здравни прегледи на десетки българи, които живеят под прага на бедност. Благодарим ти, че ни помагаш да подкрепим техните усилия!

Допълнителна информация

Пази от деца. Избягвай контакт с очите; измий обилно с вода при контакт. Не използвай продукта при наличие на обрив или зачервяване, или при алергия към някоя от съставките. Етеричните масла са силни концентрирани вещества - някои от тях не се препоръчват, ако си бременна или кърмиш.

 

Съхранявай на сухо място далеч от пряка слънчева светлина, на стайна температура между 5-25°С. Тъй като продуктът е ръчно изработен, е възможно да има малки разлики между упоменатото и действителното тегло, както и разлики във външния вид и аромата между отделни партиди.

 

Всички наши продукти отговарят на изискванията на Европейския Регламент 1223/2009 относно козметичните продукти, и всички наши рецепти са преминали през строга оценка за безопасност от външен лицензиран оценител.