1,00 лв. 0,50 лв.

Алуминиева кутийка 50мл - с дефекти

  • Колекция: Аксесоари
  • Кат. номер: ALU-T50

Както знаеш, държим на екосъобразността във всяка стъпка от производството ни. Понякога ни се налага да преетикетираме нашите травел кутийки, след което част от тях губят търговски вид и няма как да ги използваме за регулярните ни продукти. И понеже не желаем да ги пратим директно в коша за рециклиране, ти предлагаме да си закупиш на намалена цена.

 

Кутийките са с вместимост 50мл и се затварят плътно. Подходящи са за всякаква домашна козметика, като кутийка за бижута, монети и други ценности, или за организиране на бюрото ти. Дефектите им са обезцветяване на капачето, липса на уплътнителна подложка, леки надрасквания или очуквания по корпуса им. Надяваме се да ти бъдем полезни!

- +
Моля, изберете:
Съставки

Материал: алуминий

Допълнителна информация

Пази от деца. Избягвай контакт с очите; измий обилно с вода при контакт. Не използвай продукта при наличие на обрив или зачервяване, или при алергия към някоя от съставките. Етеричните масла са силни концентрирани вещества - някои от тях не се препоръчват, ако си бременна или кърмиш.

 

Съхранявай на сухо място далеч от пряка слънчева светлина, на стайна температура между 5-25°С. Тъй като продуктът е ръчно изработен, е възможно да има малки разлики между упоменатото и действителното тегло, както и разлики във външния вид и аромата между отделни партиди.

 

Всички наши продукти отговарят на изискванията на Европейския Регламент 1223/2009 относно козметичните продукти, и всички наши рецепти са преминали през строга оценка за безопасност от външен лицензиран оценител.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!