Метална самобръсначка Bambooya

  • Колекция: Аксесоари
  • Кат. номер: BAM-01
Цена: 62,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Метална самобръсначка на холандската марка Bambooya, която предоставя много по-гладко бръснене в сравнение с пластмасовите ножчета за еднократна употреба, и без пластмаса! С глава от хромиран метал и полирана бамбукова дръжка, опакована в изчистена картонена кутия. Съвместима е със стандартни бръснарски ножчета, и всяка пристига при теб с подарък 20бр. ножчета.

 

Нанеси сапун (обикновен тоалетен сапун или бръснарски сапун за нанасяне с четка) и бръсни по посока, обратна на растежа на косъма с кратки и бързи движения. Не прилагай натиск, самобръсначката е с правилната тежест да отстранява гладко космите. Бръсни само в една посока и последвай бръсненето с подхранване на кожата (препоръчваме ти лосион за тяло с любим аромат).

 

След бръснене, подсуши самобръсначката и ножчето и ги съхранявай на сухо място. При затъпяване, смени бръснарското ножче с ново и внимателно рециклирай старото. Можеш да събираш старите ножчета в нашите алуминиеви кутийки за джобни сапунчета :)

Състав
Доставка
Кауза
Допълнителна информация
Състав

Хромиран метал, бамбук

Доставка

Изпращаме всички поръчки в рамките на 2 работни дни.

 

Можеш да заплатиш поръчката си предварително с карта, при получаване от куриера с наложен платеж или по банков път.

 

Доставяме с куриерски фирми Спиди и Еконт - при завършване на поръчката ще имаш възможност да видиш цените на доставка, да избереш коя фирма предпочиташ и да посочиш удобен за теб офис на куриер или адрес за доставка.

 

При поръчка на стойност над 50лв. доставката е безплатна!

 

Опаковаме пратките си единствено с рециклируеми материали - в картонени кутии или кашони, уплътнени с хартия и залепени с хартиено тиксо. Не използваме куриерски пликчета.

Кауза

За всеки продаден продукт даряваме процент от стойността му в помощ на възрастни хора от най-бедния район на България. Работим с благотворителната организация Проект Северозапад, която осигурява грижа в дома, доставка на храна и здравни прегледи на десетки българи, които живеят под прага на бедност. Благодарим ти, че ни помагаш да подкрепим техните усилия!

Допълнителна информация

Пази от деца. Избягвай контакт с очите; измий обилно с вода при контакт. Не използвай продукта при наличие на обрив или зачервяване, или при алергия към някоя от съставките. Етеричните масла са силни концентрирани вещества - някои от тях не се препоръчват, ако си бременна или кърмиш.

 

Съхранявай на сухо място далеч от пряка слънчева светлина, на стайна температура между 5-25°С. Тъй като продуктът е ръчно изработен, е възможно да има малки разлики между упоменатото и действителното тегло, както и разлики във външния вид и аромата между отделни партиди.

 

Всички наши продукти отговарят на изискванията на Европейския Регламент 1223/2009 относно козметичните продукти, и всички наши рецепти са преминали през строга оценка за безопасност от външен лицензиран оценител.