57,50 лв.

Метална самобръсначка Clear Confidence

  • Колекция: Грижа за лицето
  • Кат. номер: CC-01

Метална самобръсначка без пластмаса на британската марка Clear Confidence, подходяща за традиционно мокро бръснене. Елегантен класически дизайн, с устойчив метален корпус и разглобяема глава и полирана бамбукова дръжка. Съвместима е със стандартни бръснарски ножчета, и всяка пристига при теб с подарък 5бр. ножчета.

 

Нанеси сапун (обикновен тоалетен сапун или бръснарски сапун за нанасяне с четка) и бръсни по посока, обратна на растежа на косъма с кратки и бързи движения. Не прилагай натиск, самобръсначката е с правилната тежест да отстранява гладко космите. Бръсни само в една посока и последвай бръсненето с подхранване на кожата (препоръчваме ти лосион за тяло с любим аромат).

 

След бръснене, подсуши самобръсначката и ножчето и ги съхранявай на сухо място. При затъпяване, смени бръснарското ножче с ново и внимателно рециклирай старото. Можеш да събираш старите ножчета в нашите алуминиеви кутийки за джобни сапунчета :)

 

ОПАКОВКА И ТРАНСПОРТ

 

Опаковаме пратките си единствено с рециклируеми материали - в картонени кутии или кашони, уплътнени с хартия и залепени с хартиено тиксо. Не използваме куриерски пликчета.

 

Изпращаме всички поръчки в рамките на 2 работни дни. При поръчка на стойност над 30лв. доставката е безплатна!

 

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

 

За всеки продаден продукт даряваме процент от стойността му в помощ на възрастни хора от най-бедния район на България. Работим с благотворителната организация Проект Северозапад, която осигурява грижа в дома, доставка на храна и здравни прегледи на десетки българи, които живеят под прага на бедност. Благодарим ти, че ни помагаш да подкрепим техните усилия!

- +
Моля, изберете:
Съставки

Метал, бамбук

Допълнителна информация

Пази от деца. Избягвай контакт с очите; измий обилно с вода при контакт. Не използвай продукта при наличие на обрив или зачервяване, или при алергия към някоя от съставките. Етеричните масла са силни концентрирани вещества - някои от тях не се препоръчват, ако си бременна или кърмиш.

 

Съхранявай на сухо място далеч от пряка слънчева светлина, на стайна температура между 5-25°С. Тъй като продуктът е ръчно изработен, е възможно да има малки разлики между упоменатото и действителното тегло, както и разлики във външния вид и аромата между отделни партиди.

 

Всички наши продукти отговарят на изискванията на Европейския Регламент 1223/2009 относно козметичните продукти, и всички наши рецепти са преминали през строга оценка за безопасност от външен лицензиран оценител.