10,00 лв.

Подаръчен ваучер

  • Кат. номер: BBS-GFT

Подъръчният ваучер е един много гъвкав и удобен начин да зарадвате любим човек с нашите натурални продукти, особено ако обикновено се сещате в последния момент. Изберете стойността на ваучера, който искате да подарите, и също отбележете дали желаете той да бъде получен дигитално по имейл или като картичка по куриер.

 

С удоволствие ще добавим и персонализирано съобщение върху ваучера - просто ни напишете какво да бъде то в полето Коментар при завършване на поръчката. Също така, ако желаете ваучерът да бъде изпратен по имейл, моля да ни предоставите имейла на получателя в полето Коментар.

 

Нашите ваучери нямат краен срок за използване, и се изпращат с подробни инструкции как да бъдат въведени при поръчка.

- +
Моля, изберете:
Съставки

Не работим с палмово масло, и всички наши продукти са веган и изработени без насилие срещу животните.

Допълнителна информация

Пази от деца. Избягвай контакт с очите; измий обилно с вода при контакт. Не използвай продукта при наличие на обрив или зачервяване, или при алергия към някоя от съставките. Етеричните масла са силни концентрирани вещества - някои от тях не се препоръчват, ако си бременна или кърмиш.

 

Съхранявай на сухо място далеч от пряка слънчева светлина, на стайна температура между 5-25°С. Тъй като продуктът е ръчно изработен, е възможно да има малки разлики между упоменатото и действителното тегло, както и разлики във външния вид и аромата между отделни партиди.

 

Всички наши продукти отговарят на изискванията на Европейския Регламент 1223/2009 относно козметичните продукти, и всички наши рецепти са преминали през строга оценка за безопасност от външен лицензиран оценител.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!