Кауза

Кауза

САПУНИ С КАУЗА

 

Вярваме, че благотворителността не е само кампания по Коледа, а неизменна част от устойчивия бизнес. Когато ние се развиваме, с нас расте и помощта, която можем да дарим обратно на нашето общество. И ти благодарим от сърце, че ни гласуваш доверие и помагаш активно да подкрепим заедно нашата кауза.

 

От най-началните етапи на създаване на марката избрахме да даряваме средства на организация, която се грижи за възрастните хора на България. Проект Северозапад осигурява грижа в дома, доставка на храна и здравни прегледи на възрастни хора от най-бедния район на България. Дейността им подпомага и младите хора от района да живеят достойно, като им предоставя възможности за развитие и самостоятелност.

 

Когато закупиш наш продукт, директно през нашия сайт или през някой от нашите партньори, ние даряваме процент от стойността му към проекта. Организацията работи върху изграждане на устойчив модел на самоиздръжка, но на този етап тяхната благородна дейност все още е зависима от външни дарения. За да научиш повече за Проект Северозапад и техните дейности, и ако желаеш да ги подкрепиш директно, разгледай сайта им или страницата им във Фейсбук.

 

Image copyright © Проект Северозапад