2,90 лв. 1,90 лв.

Растителна гъба луфа - с дефекти

  • Кат. номер: LUFF1

Част от нашите луфи са леко деформирани или сплескани, затова решихме да ти ги предложим на намалена цена! Гъбите са изцяло биоразградими, не са избелвани. Дължина около 16см, диаметър около 2-3 см - всяка е различна!

 

В банята, луфата има приятен ексфолиращ кожата ефект от външната си страна и значително по-груба сърцевина за привържениците на екстремния телесен масаж. След употреба съхранявай на сухо място, за да не задържа влага, и заменяй на всеки 2 месеца. А в кухнята ще се изненадаш колко ефективно действа върху силно зацапани съдове и повърхности!

 

За всеки закупен продукт ние даряваме 5% от продажната му стойност на фонда Нашите Родители - те осигуряват домакинска и здравна помощ на самотноживеещи възрастни хора в отдалечени райони.

 

- +
Моля, изберете:
Съставки

Luffa Aegyptiaca Fruit

 

Произход: Египет

Допълнителна информация

Пази от деца. Избягвай контакт с очите; измий обилно с вода при контакт. Не използвай продукта при наличие на обрив или зачервяване, или при алергия към някоя от съставките. Етеричните масла са силни концентрирани вещества - някои от тях не се препоръчват, ако си бременна или кърмиш.

 

Съхранявай на сухо място далеч от пряка слънчева светлина, на стайна температура между 5-25°С. Тъй като продуктът е ръчно изработен, е възможно да има малки разлики между упоменатото и действителното тегло, както и разлики във външния вид и аромата между отделни партиди.

 

Всички наши продукти отговарят на изискванията на Европейския Регламент 1223/2009 относно козметичните продукти, и всички наши рецепти са преминали през строга оценка за безопасност от външен лицензиран оценител.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!