Подаръчен комплект за бръснене

  • Колекция: Идеи за подаръци
  • Кат. номер: GIFT-05
Цена: 101,80 лв. 80,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

СЪДЪРЖАНИЕ

 

Луксозен подаръчен комплект за бръснене без отпадъци, декориран изцяло с естествени материали. Комбинирахме класическата метална самобръсначка на Bambooya с четка за бръснене с веган косъм и традиционния ни сапун за мокро бръснене. Комплектът съдържа и 20бр. бръснарски ножчета за самобръсначката. Ако желаеш да добавим ръчно надписана картичка за получателя на подаръка, можеш да ни напишеш посланието като коментар при завършване на поръчката.

 

Ако предпочиташ подаръкът да пристигне директно при получателя, можеш да заплатиш с карта или по банков път и да уточниш данните за доставка при завършване на поръчката - ние няма да добавим разпечатка с цени.

 

Ето и списък на продуктите, които пристигат в комплекта:

 

1. МЕТАЛНА САМОБРЪСНАЧКА

 

2. БРЪСНАРСКИ НОЖЧЕТА

   

3. ТРАДИЦИОНЕН БРЪСНАРСКИ САПУН

 

4. ВЕГАН ЧЕТКА ЗА БРЪСНЕНЕ

 

Състав
Доставка
Кауза
Допълнителна информация
Състав

БРЪСНАРСКИ САПУН

 

Aqua (вода), Cocos Nucifera (кокос) Oil, Stearic Acid (стеаринова киселина), Butyrospermum Parkii (шея) Butter, Theobroma Cacao (какао) Seed Butter, Glycerin (глицерин), Ricinus Communis (рицин) Seed Oil, Potassium Hydroxide (калиева основа**), Sodium Lactate (хидратант), Sodium Hydroxide (натриева основа**)

 

*Естествено съдържащи се компоненти

**Осапунващи агенти - не се съдържат в крайния продукт

Доставка

Изпращаме всички поръчки в рамките на 2 работни дни.

 

Можеш да заплатиш поръчката си предварително с карта, при получаване от куриера с наложен платеж или по банков път.

 

Доставяме с куриерски фирми Спиди и Еконт - при завършване на поръчката ще имаш възможност да видиш цените на доставка, да избереш коя фирма предпочиташ и да посочиш удобен за теб офис на куриер или адрес за доставка.

 

При поръчка на стойност над 50лв. доставката е безплатна!

 

Опаковаме пратките си единствено с рециклируеми материали - в картонени кутии или кашони, уплътнени с хартия и залепени с хартиено тиксо. Не използваме куриерски пликчета.

Кауза

За всеки продаден продукт даряваме процент от стойността му в помощ на възрастни хора от най-бедния район на България. Работим с благотворителната организация Проект Северозапад, която осигурява грижа в дома, доставка на храна и здравни прегледи на десетки българи, които живеят под прага на бедност. Благодарим ти, че ни помагаш да подкрепим техните усилия!

Допълнителна информация

Пази от деца. Избягвай контакт с очите; измий обилно с вода при контакт. Не използвай продукта при наличие на обрив или зачервяване, или при алергия към някоя от съставките. Етеричните масла са силни концентрирани вещества - някои от тях не се препоръчват, ако си бременна или кърмиш.

 

Съхранявай на сухо място далеч от пряка слънчева светлина, на стайна температура между 5-25°С. Тъй като продуктът е ръчно изработен, е възможно да има малки разлики между упоменатото и действителното тегло, както и разлики във външния вид и аромата между отделни партиди.

 

Всички наши продукти отговарят на изискванията на Европейския Регламент 1223/2009 относно козметичните продукти, и всички наши рецепти са преминали през строга оценка за безопасност от външен лицензиран оценител.