Доставки и рекламации

Доставки в страната

 

Изпращаме всички частни поръчки в рамките на 1-3 работни дни. В случаите, когато поръчаните от вас артикули не са налични, ще се свържем с вас, за да ви уведомим. Поръчки на едро отнемат 1-5 работни дни за обработване, в зависимост от поръчаното количество.

 

Изпращаме всички поръчки в България с куриерските фирми Спиди и Еконт, директно до вратата ви или до избран от вас офис. При финализиране на поръчката в сайта ни ще бъде заредено меню, от което можете да направите своя избор и да видите актуалните цени на доставка.

 

 

Международни доставки

 

Изпращаме повечето международни доставки с Български пощи, освен ако изрично не укажете избрана от вас пощенска услуга. Цените на доставка се определят според дестинацията и времето на доставка. Повечето доставки трябва да пристигнат в марките на 1-2 седмици.

 

Международните доставки могат да включват митнически такси, данъци и други, които се определят според държавата-дестинация. Клиентът е отговорен за плащането на всички гореизброени разходи. Международните пратки могат да бъдат забавени допълнително при обмитяването.

 

 

Наранени стоки и рекламации

 

Внимателно оглеждаме всяка пратка, преди да излезе от студиото ни, и я опаковаме най-грижовно, за да я предпазим от нараняване по време на транспорта. В редките случаи, когато поръчката ви пристигне в наранено състояние, моля да се свържете с нас на hello@babas-soapery.com, като ни изпратите снимка на пратката и номера на поръчката ви. Моля да ни изпратите тази информация до 7 календарни дни от получаването на поръчката; ние ще ви подменим наранените стоки за нови.

 

Можем да заменим закупени продукти за други от същия размер, както и да ви върнем платената сума (с изключение на платените разноски по транспорта), ако се свържете с нас в рамките на 14 календарни дни от получаването на пратката. Връщането на сумата се извършва след като сме получили обратно вашата пратка, и сме се уверили, че върнатите продукти са неотворени, неизползвани и ненаранени. Поради естеството на продуктите ни не можем да предложим рекламация или възстановяване на сумата за използвани продукти.

 

Моля да имате предвид, че клиентът е отговорен за всички плащания за транспорт.