3,00 лв.

Сватбени и корпоративни подаръци

  • Колекция: Идеи за подаръци
  • Кат. номер: CTM-GFT

Ръчно изработената натурална козметика е стилен подарък, подходящ за всеки тип събитие. Независимо дали планираш сватба в рустик или елегантен стил, организираш кръщене или търсиш брандиран корпоративен подарък - ние ще изработим специален дизайн за твоите подаръци, който да бъде в тон с обстановката и да изненада приятно гостите на събитието!

 

Можем да предложим специална брандирана кутийка с дизайн в тон с твоята сватба, кръщене или с фирменото ти лого, която да съдържа едно от 40-грамовите ни сапунчета или лосион за тяло от всяка от колекциите ни. Минималното количество за поръчка е 30 броя.

 

За поръчки можеш да се свържеш с нас на hello@babas-soapery.com - ще ти отговорим в рамките на 2 работни дни, за да обсъдим идеите ти и да ти изпратим конкретна оферта.

Съставки

Всички наши продукти са веган, екосъобразни и формулирани без жестокост към животните.

Допълнителна информация

Пази от деца. Избягвай контакт с очите; измий обилно с вода при контакт. Не използвай продукта при наличие на обрив или зачервяване, или при алергия към някоя от съставките. Етеричните масла са силни концентрирани вещества - някои от тях не се препоръчват, ако си бременна или кърмиш.

 

Съхранявай на сухо място далеч от пряка слънчева светлина, на стайна температура между 5-25°С. Тъй като продуктът е ръчно изработен, е възможно да има малки разлики между упоменатото и действителното тегло, както и разлики във външния вид и аромата между отделни партиди.

 

Всички наши продукти отговарят на изискванията на Европейския Регламент 1223/2009 относно козметичните продукти, и всички наши рецепти са преминали през строга оценка за безопасност от външен лицензиран оценител.