Сватбени и корпоративни подаръци

  • Колекция: Идеи за подаръци
  • Кат. номер: CTM-GFT
Цена: 4,00 лв.

Ръчно изработената натурална козметика е стилен подарък, подходящ за всеки тип събитие. Независимо дали планираш сватба в рустик или елегантен стил, организираш кръщене или търсиш брандиран корпоративен подарък - ние ще изработим специален дизайн за твоите подаръци, който да бъде в тон с обстановката и да изненада приятно гостите на събитието!

 

Можем да предложим специална брандирана кутийка с дизайн в тон с твоята сватба, кръщене или с фирменото ти лого, която да съдържа едно от 40-грамовите ни сапунчета или лосион за тяло от всяка от колекциите ни. Минималното количество за поръчка е 30 броя.

 

За поръчки можеш да се свържеш с нас на hello@babas-soapery.com - ще ти отговорим в рамките на 2 работни дни, за да обсъдим идеите ти и да ти изпратим конкретна оферта.

Състав
Доставка
Кауза
Допълнителна информация
Състав

Всички наши продукти са веган, екосъобразни и формулирани без жестокост към животните.

Доставка

Изпращаме всички поръчки в рамките на 2 работни дни.

 

Можеш да заплатиш поръчката си предварително с карта, при получаване от куриера с наложен платеж или по банков път.

 

Доставяме с куриерски фирми Спиди и Еконт - при завършване на поръчката ще имаш възможност да видиш цените на доставка, да избереш коя фирма предпочиташ и да посочиш удобен за теб офис на куриер или адрес за доставка.

 

При поръчка на стойност над 50лв. доставката е безплатна!

 

Опаковаме пратките си единствено с рециклируеми материали - в картонени кутии или кашони, уплътнени с хартия и залепени с хартиено тиксо. Не използваме куриерски пликчета.

Кауза

За всеки продаден продукт даряваме процент от стойността му в помощ на възрастни хора от най-бедния район на България. Работим с благотворителната организация Проект Северозапад, която осигурява грижа в дома, доставка на храна и здравни прегледи на десетки българи, които живеят под прага на бедност. Благодарим ти, че ни помагаш да подкрепим техните усилия!

Допълнителна информация

Пази от деца. Избягвай контакт с очите; измий обилно с вода при контакт. Не използвай продукта при наличие на обрив или зачервяване, или при алергия към някоя от съставките. Етеричните масла са силни концентрирани вещества - някои от тях не се препоръчват, ако си бременна или кърмиш.

 

Съхранявай на сухо място далеч от пряка слънчева светлина, на стайна температура между 5-25°С. Тъй като продуктът е ръчно изработен, е възможно да има малки разлики между упоменатото и действителното тегло, както и разлики във външния вид и аромата между отделни партиди.

 

Всички наши продукти отговарят на изискванията на Европейския Регламент 1223/2009 относно козметичните продукти, и всички наши рецепти са преминали през строга оценка за безопасност от външен лицензиран оценител.