4,00 лв.

Сватбени и корпоративни подаръци

  • Кат. номер: CTM-GFT

Ръчно изработената натурална козметика е един много стилен подарък, подходящ за всеки тип събитие. Независимо дали планирате вашият ден да бъде в рустик или в елегантен стил, или дори готвите парти на плажа - ние ще изработим специален дизайн за вашите подаръци, който да бъде в тон с обстановката и да изненада приятно гостите ви!

 

Можем да предложим специална брандирана кутийка с дизайна на вашата сватба, кръщене или корпоративно събитие, която да съдържа едно от 40-грамовите ни сапунчета или лосион за ръце и тяло от всяка от колекциите ни. Минималното количество за поръчка е 50 броя.

 

За поръчки можете да се свържете с нас на hello@babas-soapery.com - ще ви отговорим в рамките на 2 работни дни, за да обсъдим идеите ви и да ви изпратим оферта. Моля да ни дадете поне 6 седмици преди датата на събитието ви, за да имат време вашите красиви подаръчета да узреят.

Съставки

Не използваме палмово масло, и всички наши продукти са веган и формулирани без жестокост към животните.

Допълнителна информация

Пази от деца. Избягвай контакт с очите; измий обилно с вода при контакт. Не използвай продукта при наличие на обрив или зачервяване, или при алергия към някоя от съставките. Етеричните масла са силни концентрирани вещества - някои от тях не се препоръчват, ако си бременна или кърмиш.

 

Съхранявай на сухо място далеч от пряка слънчева светлина, на стайна температура между 5-25°С. Тъй като продуктът е ръчно изработен, е възможно да има малки разлики между упоменатото и действителното тегло, както и разлики във външния вид и аромата между отделни партиди.

 

Всички наши продукти отговарят на изискванията на Европейския Регламент 1223/2009 относно козметичните продукти, и всички наши рецепти са преминали през строга оценка за безопасност от външен лицензиран оценител.